Hernö Gin ir visvairāk apbalvotākais džins Eiropā. Zīmols ir ieguvis vairāk nekā 70 balvas, tai skaitā Pasaules labākā Džina balvu, kā arī Džinu ražotāja gada balvu.
Izcilas kvalitātes Hernö Gin Londonas sausais džins, kas veidots no dabīgiem un rūpīgi atlasītiem bioloģiskiem augu produktiem, ar noapaļotu, maigu garšu.
Hernö Old Tom Gin pagatavošanā tiek izmantots tā paša destilāta džins kā Hernö Gin, bet papildus destilēšanas procesā tiek pievienots vīgriezes ekstrakts. Etiķetes dizains ir veidots balstoties uz britu leģendu. 18g.s. Anglijā džins bija aizliegts, tādēļ ārpus krogiem tika izvietots melns koka kaķis, kas tika izmantots gan nelegāla dzēriena iegādei, gan pārdošanai. Kad penijs tika ielikts kaķa mutē, bārmenis krogā pasniedza džinu caur cauruli, kas bija paslēpta vienā no ķepām.
Herno Pink ir bioloģiski darināts destilēts klasiskais Londonas džins. Bez pievienotām krāsvielām, aromatizatoriem un cukura. Šis ir augļu un ziedu gin, pārsvarā dominē kadiķis. Destilēts kopā ar astoņiem bioloģiski audzētiem augiem, ieskaitot kadiķi, zemenes un rožu ziedlapiņas. Smaržā izteikti jūtams kadiķis, svaiga meža aromāts, svaigi citrusaugļi un sarkanie augļi, kas piešķir mazliet pikantu aromātu. Garšā arī ir jūtams izteiks kadiķis, sarkanie augļi un koriandrs. Neliels citrusaugļu pieskāriens. Garšas nobeigumā jūtamas zemenes kopā ar kadiķa pikantajām notīm.
Kā tiko nokritis sniegs
Sastāvdaļas:
Pagatavošana: Lej visas sastāvdaļas, izņemot sodas ūdeni, šeikerī un krata apmēram 1 minūti. Pievieno ledu. Krata atkal aptuveni 1 minūti. Lēnām ielejiet 30 ml sodas ūdeni augstā tipa glāzē glāzē un lejiet visu šeikera sastāvu.
Vienkārši smalkā klasika.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana: Piepildiet glāzi ar ledus gabaliņiem Pievienojiet Hernö Old Tom Gin Piepildiet glāzi ar Double Dutch Indian Toniku Izrotājiet ar citrona miziņu
Mīksts meža sapnis glāzē.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana: Ielejiet šeikerī Hernö Pink BTL Gin, aveņu sīrupu* un vienu veselu olu. Sakratiet visu bez ledus. Pievienojiet ledu un vēlreiz sakratiet. Divreiz izkāš atdzesētā glāzē.
*Aveņu sīrups: Vienkārši vāriet 500 g cukuru un 500 g ūdens līdz veidojas sīrups. Pievieno 250 g avenes un ļauj nostāvēties trīs stundas. Gatavs lietošanai.
© 2023 SIA "Event Organization" visas tiesības paturētas. Bez iepriekšējas saskaņošanas satura pārpublicēšana aizliegta.
Veiciet šīs darbības, lai atjaunotu savu kontu