Lēni nogatavināts ex-bourbon ozolkoka mucās piešķir tam krēmīgu vaniļas un vieglu ozola raksturu. Smaržā jūtami citrusaugļi un svaigi cepti sviesta cepumi. Garšā jūtama sālīta īrisa saldums ar upeņu un citronzāles notīm. Glen Moray: Rūpīgi radīts. Paredzēts, lai ar to dalītos.
Viegla un auglīga garšas un smaržas izteiksme, kas panākta viskiju noturot vairāk nekā 8 mēnešus Port Cruz mucās. Port Cruz ir Nr.1 portvīna zīmols pasaulē. Garša salda un līdzsvarota, tajā nedaudz jūtams arī kanēlis. Smaržā- vaniļa un jūtami vasaras augļi un bagātīgas vīna notis. Viskijs, kas ir jāizbauda un jābauda. Iesakām šo baudīt kopā ar zilo sieru vai tumšo šokolādi.
Glen Moray nāk no Elgina pilsētas, kas atrodas Speyside reģionā. Tradicionāls Skotijas Speyside reģiona raksturs tā vislabākajā izpausmē- Elgin mantojums. Nogatavināts ex-bourbon ozolkoka mucās, kas piešķir viena iesala viskijam sabalansētu tumšu rudens augļu un maigi grauzdētas vaniļas garšu balansu. Smaržā jūtama pilnība, salda ziedu smarža ar vaniļas īrisa un ogu augļu notīm.
Atsvaidzinošs viskija kokteilis
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Paņemiet kokteiļu šeikeri un pievienojiet laima sulu, viskiju, kļavu sīrupu un dažas avenes. Pievienojiet ledu un sakratiet. Ielejiet glāzē, kas pildīta ar ledu un piparmētru lapām, pēc tam dekorējiet ar laima miziņu un pāris avenēm.
Salds un piesātināts viskija kokteilis.
Sastāvdaļas:
Pagatavošana:
Cukura kubiņu ievietojiet zemā tipa glāzē un piepiliniet biteri. Pēc tam pievienojiet sodas ūdeni un samaisiet, lai cukurs izšķīst. Pievienojiet glāzē vienu lielu ledus kubiņu, ielejiet viskiju un samaisiet. Visbeidzot, izspiediet apelsīnu miziņu virs dzēriena un iemetiet to, lai to dekorētu.
© 2023 SIA "Event Organization" visas tiesības paturētas. Bez iepriekšējas saskaņošanas satura pārpublicēšana aizliegta.
Veiciet šīs darbības, lai atjaunotu savu kontu