Concept Food ir keiteringa uzņēmums, kas piedāvā ne tikai gardu un svaigu ēdienu, bet arī pārdomātu pieredzi dažāda mēroga pasākumos – no intīmām svinībām dabā līdz elegantiem korporatīviem notikumiem pilsētvidē.
Concept Food pamatā ir pārliecība, ka ēdiens ir vairāk nekā tikai maltīte. Tas ir būtisks elements atmosfēras radīšanā, viesu sajūtu veidošanā un pasākuma stāsta izstāstīšanā. Tāpēc īpaša uzmanība tiek pievērsta gan garšai, gan vizuālajam noformējumam.
Kvalitāte un svaigums ir Concept Food prioritāte – ēdieni tiek gatavoti tieši pasākuma dienā, izmantojot rūpīgi atlasītus produktus. Uzkodas, kanapē, brušetas un citi ēdieni tiek veidoti ar precizitāti un gaumes izjūtu, nodrošinot sabalansētu garšu un estētisku pasniegšanu.
Katrs piedāvājums tiek pielāgots konkrētam pasākumam un klienta vēlmēm, radot personalizētu ēdienkarti, kas harmoniski iekļaujas kopējā pasākuma koncepcijā.
Concept Food labprāt strādā nestandarta vidēs – dabā, industriālās telpās vai unikālās pilsētvides lokācijās. Šī pieeja ļauj ēdienam kļūt par neatņemamu pasākuma pieredzes daļu, nevis tikai fonu.
Uzņēmuma dibinātājs un šefpavārs Juris Mūsiņš apvieno profesionālu pieredzi ar radošu skatījumu, pievēršot uzmanību katrai detaļai – no produktu izvēles līdz pasniegšanas brīdim.
Viens no Concept Food atpazīstamākajiem un pieprasītākajiem risinājumiem ir uzkodu piramīdas, kas apvieno gan izsmalcinātu garšu, gan vizuāli iespaidīgu noformējumu. Tās kalpo ne tikai kā uzkodu pasniegšanas veids, bet arī kā dekoratīvs elements, kas piesaista viesu uzmanību un papildina pasākuma kopējo estētiku.
Uzkodu piramīdas tiek veidotas ar rūpīgi atlasītām uzkodām, sabalansējot dažādas garšas, tekstūras un krāsas. Tās ir ērti baudāmas gan stāvus pasākumos, gan svinībās ar brīvāku formātu, ļaujot viesiem viegli izvēlēties un izbaudīt ēdienu sev piemērotā tempā.
Katru uzkodu piramīdu iespējams pielāgot pasākuma konceptam, sezonai un viesu skaitam, padarot to par funkcionālu un vienlaikus estētisku risinājumu kāzām, korporatīviem pasākumiem un privātām svinībām.