Ieraksts šķita noderīgs? Dalies ar to savos sociālajos tīklos. Lai dalītos, izvēlies sev ērtāko sociālo tīklu platformu.

Kad pati svarīgākā kleita izvēlēta, ir laiks sākt domāt par līgavas māsu izskatu. Galu galā, viņas būs blakus Tavā svarīgākajā dzīves notikumā gan tiešā, gan pārnestā nozīmē un, izvēloties viņu tēlu, Tu spēj paspilgtināt savu kāzu koptēlu! No luksusa samta kleitām līdz gludiem satīna fasoniem... Uzzini, kurš tēls ir vispiemērotākais tieši Tavām kāzu svinībām 2023. gadā.

1. Volāni detaļās

Kopš nokļūšanas ekrānos pagājušajā gadā, populārais Netflix šovs “Bridgerton” ir ietekmējis modes pasauli ar Viktorijas laikmeta iedvesmotiem stiliem. Romantiski volāni ir izcila līgavas māsu tērpu tendence, sievišķīgi un vijīgi, tie piešķir vēl vienu dimensiju Tavam kopējam tēlam.

2. Terakota

Siltie un piezemētie, apdedzināti oranžie toņi kļūst arvien populārāki un patiesi manīsi tos arī interjera, kāzu pušķu un dekoru tendencēs, ja plānosi vasaras vai rudens kāzas. šie toņi ir piemēroti dažādām stilizācijām un raksturiem un tos ir viegli jaukt ar citām krāsām. Līgavas māsas šo toņu kleitās izskatās patiesi eleganti un oriģināli.

3. Strukturēts satīns

Sviestaini mīksts, grezns satīns izskatā un sajūtās ir tik elegants! Izvēlies tīrus, modernus siluetus, piemēram, ikonisko 90. gadu slip kleitu, ko varat personalizēt katrai līgavas māsai, izmantojot dažādas detaļas, piemēram, izvēloties dažādus dekoltē izgriezumus, lencīšu platumus vai drosmīgu izgriezumu mugurpusē. Tikai jābrīdina, ka šis materiāls nav piedodošs, ja runa ir par jebkādiem traipiem, un tajā var parādīties visi mazākie plankumi, tostarp, sviedru plankumi.

4. Dārgakmeņu toņi

Bagātīgi, eleganti un grezni, košākie dārgakmeņu toņi ir nozīmīgi spēlētāji, izvēloties krāsu savām pavadošajām dāmām. Smaragda, rubīna, safīra, topāza un granāta nokrāsas ir skaistas gan atsevišķi, gan lieliski izskatās, ja sajauc kopā vairākus no šiem toņiem.

5. Skaisti raksti

Savdabīga un jautra raksta līgavas māsu kleitas ir burvīgas un romantiskas. Apdomā plūstošas, izbalējušas ziedu krāsas un ēteriskā tilla slāņus. Ideāli piemērots trends vasaras kāzām, boho stila, vasaras piknika noskaņām ar daudziem savvaļas, brīvi plūstošiem ziediem. Ja izvēlēsies vairāk ģeometriskas formas, tad kāzas kļūs kičīgas!

6. šampanieša dušas

Neitrāls nekādā gadījumā nenozīmē apnicīgs vai garlaicīgs! šampanieša, pelēkā, pērļu, nude toņi un ziloņkaula nokrāsas ir tīras un dzidras, un veiksmīgi darbosies neatkarīgi no gadalaika. Tās nodrošina lielu elastību kāzu tematikai un stilam. Supermodernas, šīs pieklusinātās nokrāsas pēc kāzām varēs valkāt atkal un atkal.

7. All in black

Ideāli piemērots svinīgām kāzām un noteikti izturēs laika pārbaudi jūsu vērtīgajās kāzu fotogrāfijās. Melnā krāsa ir lieliska Tavām līgavas māsām, jo tā ir universāli glaimojoša un slaidinošākā krāsa. Tavas līgavas māsas būs sajūsmā, izvēloties sev šo toni. Turklāt melnā krāsa lieliski piestāv kāzām urbānā vidē.

8. Kiš-miš

Sajaukšanas un saskaņošanas tendence pastāv jau labu laiku, taču tagad tā ir pārspējusi popularitātē vienveidīgas un uniformētas līgavu māsu kleitas. Līgava atlasa daudzus variantus un ļauj līgavas māsām izvēlēties sev piemērotākos toņus, zīmējumus un stilus. Lai izvairītos no pilnīga haosa, mēģiniet noteikt robežas - ierobežotu krāsu un printu skaitu, no kurām līgavas māsām izvēlēties, bet stila izvēli atstāj savu dāmu pārziņā.

9. Drapējums kakla izgriezumā

Tas atgriežas no 90. gadiem, kad brīvi krītošs dekoltē izgriezums slip kleitām bija ļoti aktuāls tieši līgavas māsu tērpos. Stilīgs un elegants, drapēts dekoltē izgriezums piedod nēsātājai un tās augumam vieglumu, vijīgumu un rotaļīgumu.

10. White party

Pilnībā baltā kāzu tematika ir kaut kas tik tīrs un klasisks. Aizmirsti tos nelabvēļus, kuri saka, ka līgava riskē tikt pārspēta ar baltā tērptām līgavas māsām, jo galvenais ir nodrošināt, lai Tava kleita atšķirtos no viņu kleitām un Tu mirdzētu savā līgavas lomā. Ja Tev ir grezna, dramatiska kleita, vari ietērpt savas dāmas pat garās baltās kleitās, bet, ja izvēlies sev brīvāku, boho stila kleitu, tad viņām izvēlies īsākas vai ikdienišķāka stila kleitas.

11. Olīvu dārzs

Universālā krāsa, ko var valkāt jebkurā gadalaikā. Olīvzaļā kļūst arvien populārāka, pateicoties tās smalkajai dabai un spējai pielāgoties gandrīz jebkurai kāzu tēmai. Smalks, taču universāli glaimojošs, šis tonis labi sader gan ar drosmīgiem, gan maigiem pušķiem. Turklāt Tu vari izvēlēties no pasteļa toņa līdz pat dziļi klusinātam tonim.

12. Smaragds un safīrs

Tendence ir atteikties no drošās sārtā un rozā nokrāsu izvēles un izvēlieties svaigu zilo un zaļo krāsu variantus. Apdomā baby blue toni un salviju pavasarim un vasarai, bet smaragda zaļā un pusnakts zilā krāsa lieliski piestāvēs rudenim vai ziemai.

13. Samts?

Bagātīgs un karalisks. Mīkstajā samtā ir kaut kas tik grezns, īpaši mājīgām ziemas kāzām. šis materiāls vislabāk atbilst tīriem stiliem un gludam siluetam. Glaimojošas un tik piedodošas, šīs kleitas lieliski izskatās fotogrāfijās un lieliski piestāv dažādām personībām, kuras noteikti ir Tavas tuvākās sievietes.

14. Ilgtspējība

Kopš mēs visi sākām apzināties ietekmi uz vidi, ilgtspējība dažiem pāriem ir galvenā prioritāte. Kāzu tērpi mēdz ietilpt vismazāk ilgtspējīgā kategorijā, jo kāzu un līgavas māsu kleitas visbiežāk tiek uzvilktas tikai vienu reizi. Austrāliešu uzņēmums Grace Loves Lace ir izveidojis slip kleitu kolekciju Amitié, kas ir izgatavota no 97% pārstrādāta ekosatīna - stilīgi un ilgtspējīgi, tas noteikti ir atzīmēšanas vērts.

15. Kombinezons

Mūsdienās, kad runa ir par līgavas māsu tērpiem, ir iespējams gandrīz jebkas - tajā skaitā arī kombinezoni un bikškostīmi! No daudzkrāsainiem līdz vienkrāsainiem, no interesantiem fasoniem līdz bikškostīmiem pat ar kaklasaitēm!

Kombinezoni ir lieliskas alternatīvas tradicionālajām līgavas māsu kleitām un tie var piešķirt Jūsu kāzām unikālu, modernu pieskaņu.

Kombinezoni ir ne tikai stilīgi un aktuāli, bet arī neticami ērti. Tavas līgavas māsas jutīsies pārliecinātas un skaistas visas dienas garumā, neupurējot komfortu. Turklāt Tavas tuvākās dāmas var viegli pielāgot savu līgavas māsas kombinezonu no kāzām turpmākiem īpašiem gadījumiem vai ballītēm. Tie ir patiesi daudzpusīgi izstrādājumi un lielisks veids, kā parādīt savām līgavas māsām, cik ļoti Tu viņas novērtē.

Ar tik daudzām priekšrocībām, nav brīnums, kāpēc kombinezoni ātri vien ir kļuvuši par populāru līgavas māsu tērpu izvēli.

Kleitas meklē šeit: VAKARKLEITAS / KĀZU KLEITAS

Raksta autors: Imidža Klase / www.imidza-klase.lv

Citi Raksti