Sadarbībā ar saldumu pavēlnieci Yvette un svētku fejām La creation, pavasarīgā vakarā, ceriņu smaržai virmojot gaisā, sanācām kopā, lai atklātu zefīru pagatavošanas noslēpumus un saņemtu praktiskus padomus par zefīra dekoratīvo izmantošanu svētku dienā! Izmēģinājām piemērotāko iesaiņojumu zefīram kā galda kartei vai dāvaniņai viesiem.
Gatavojām 3 dažādu veidu zefīrus, kurus iesaiņojām gaumīgā kastītē līdzņemšanai.
Šis bija fantastisks pozitīvu emociju vakars, kurā uzbūrām sirsnīgu svētku sajūtu!
Paldies visām dāmām, kas bija kopā ar mums un ieguva noderīgas zināšanas saldākai dzīvei!
Paldies fotogrāfei Lindai Arājai par iedvesmojošām bildēm!