Decembris ir laiks, kad ne tikai gatavojamies gada skaistākajiem un ģimeniskākajiem svētkiem, bet arī atskatāmies uz gada laikā piedzīvoto. Gan katrs individuāli, gan visi kopā. Arī kāzu nozarē strādājošiem šis bijis patiesi aizraujošs un interesants gads, tādēļ
Catering uzņēmuma Mesty Gourmet īpašnieks Krišs Zupiņš stāsta, ka šajā kāzu sezonā piedzīvojumi bijuši katrās kāzās. “Lielākie piedzīvojumi notiek tādās kāzās, kas norisinās vietās, kuras pēc savas būtības nav paredzētas svinību uzņemšanai. Esmu pārliecinājies, ka ar
pareizo kāzu organizatoru komandu kāzas var aizvadīt visur, tāpēc no svešām vietām un neparastām telpām nav jābaidās,”
teic Krišs. Viņaprāt, unikālas ir katras kāzas, un tendences un kāzu mode pat dažkārt neļauj izpausties pilnībā un kaut kādā mērā spēj ierobežot, tādēļ labāk ir uzticēties sev un savām sajūtām.
“Šajā kāzu sezonā jaunajiem pāriem piedāvājām apvienot smalkas vakariņas ar ballītes ēdieniem jeb junk food pēc pusnakts, ierasto nakts uzkodu vietā.
Šis koncepts, ja to izdara smalki, vēl vairāk atraisa viesus, un, kā zināms, šādi ēdieni vienmēr labāk garšo naktī,” smaidot stāsta Krišs. “Arī nākamajā kāzu sezonā viennozīmīgi no savas puses rekomendējam vairāku kārtu vakariņas, optimāli piecās kārtās. Visi viesi zina, ja iet uz kāzām, būs jāēd un pieckārtu vakariņas ir tas neaizmirstamais ceļojums garšu pasaulē – daļa no pasākuma, kurā svin dzīvi,” piebilst Krišs, vēlot visiem garšīgu 2017. gadu!