Ieraksts šķita noderīgs? Dalies ar to savos sociālajos tīklos. Lai dalītos, izvēlies sev ērtāko sociālo tīklu platformu.

Mēs izpētījām vairākas pasaules līgavu modes nedēļas, lai atlasītu tendences, par kurām jums jāzina.

Lūk, kas būs aktuāls 2023. gadā. Sagatavojiet savu vēlmju sarakstu!

šosezon dizaineri, piemēram, Monique Lhuillier, Amsale, Elie Saab un Galia Lahav, pēc vairāk nekā divus gadus ilgušām virtuālām prezentācijām un virtuālajiem modes šoviem atkal sāka demonstrēt savas kolekcijas klātienē. Rezultāts? 2023. gada kāzu kleitu tendencēs ir ļoti daudz elegantas iedvesmas — no dramatiskām balles kleitām līdz krāsainiem kāzu tērpiem. Tērpi ar grezniem rotājumiem, piemēram, bantēm, spalvām un volāniem. Ja plānojat kāzas, kas notiks 2023. gadā, vai vienkārši sapņojat par savu nākotnes kāzu tērpu, šīs ir 2023. gada kāzu kleitu tendences, kas jāzina. Lasiet tālāk, lai uzzinātu par desmit populārākajiem kāzu kleitu stiliem un to, kā tos iekļaut savā lielajā dienā.

1. Krāsainas kāzu kleitas

Ja no Ņujorkas līgavu modes nedēļas ir kāda atziņa, tā ir tāda, ka līgavu kleitu dizaineri atkal uzņemas risku. Pēc dažām pilnīgi baltu kolekciju sezonām vairākās kolekcijās parādījās kāzu kleitas dažādās nokrāsās. Pasteļtoņi, piemēram, maigs zils un vaigu sārtuma toņi, pēc savas būtības ir sapņaina izvēle, savukārt, iespaidīgi ziedu izšuvumi un metāliskie toņi ir lieliski piemēroti drosmīgākām līgavām. Profesionāļa padoms: lai nepadarītu kāzu tēlu pārāk košu, pārējos aksesuārus saglabājiet vienkāršus un ļaujiet savam tērpam runāt.

Kleita: INES DI SANTO

2. Spalvu rotājumi

Ja meklējat kāzu kleitu, kas būtu gan moderna, gan grezna, apsveriet kāzu kleitu ar spalvu detaļām. Pievilcīgās spalvas vai spalvu pušķīši var izcelt jebkuru kāzu kleitas siluetu, kā arī piešķir jautrību, vieglumu un gaisīgumu jūsu dienas svinīgajai noskaņai. Iesaistiet art deco stilu - izvēlieties izrotāt savu dekoltē zonu vai minikleitas apakšmalu ar spalvām. Vai jūtaties gana drosmīga? Apsveriet līgavas bikškostīmu ar spalvu rotājumiem — tā ir ideāla struktūras un dažādas tekstūras kombinācija.

Kleita: MARCHESA

3. Cimdi

Bridžertona un Gilded Age fanes, šī ir tendence jums. Līgavas cimdi, neatkarīgi no tā, vai tie ir bez pirkstiem, operas stila vai plaukstas garumā, ir saistīti ar vecās pasaules romantiku. Gandrīz visās Kāzu modes nedēļu kolekcijās bija cimdi, kas liek mums domāt, ka šī ir īpaši noslīpēta tendence, kas drīzumā nekur nepazudīs. Līdzīgi kā citi kāzu aksesuāri, piemēram, plīvuri, galvas lentes un matu bantes, līgavas cimdi piešķir jūsu kāzu dienas izskatam elegances slāni. Turklāt cimdi ir pieejami dažādos audumos, stilos un krāsās katrai kāzu estētikai arī tad, ja Regency Era nav jūsu izvēle.

4. Apmetņi

Nav plīvura? Nekādu problēmu! Ja plīvuri jums nepatīk, tā vietā apsveriet kāzu kleitu ar apmetni. šis mazāk populārais kāzu dienas aksesuārs piedāvā tādu pašu fotogēnisku kustību kā plīvurs, piešķir sarkanā paklāja valdzinājumu un jūs varat to noņemt pēc ceremonijas, nesabojājot frizūru. Dažos no mūsu iecienītākajiem stiliem bija izšūtas mežģīnes, zvaigznāju iedvesmotas pērlītes, kaskādes fliteri un dramatiski volāni.

5. Volāni

Ja ir kāds brīdis, lai uzvilktu romantisku tērpu, tā noteikti ir jūsu kāzu diena. Un nav nekā romantiskāka par tērpu ar volāniem. Mīkstāki un nedaudz tradicionālāki nekā spalvu rotājumi, volāni piešķir katram siluetam tieši tik daudz neordināra izskata, lai joprojām izskatītos klasiski. Bagātīgu volānu balles kleitas bija vairāku kolekciju augstākais punkts, savukārt, dramatiskie nāru tērpi ar volānu svārkiem arī atgriezušies.

Kleita: ZUHAIR MURAD

6. Bantes

Katras meitenes, kura mīlēja Bārbiju, sapnis. Mēs nevaram nepamanīt, ka Bārbijas atdzimšana un viņas nevainojamais stils ir kaut kā saistīts ar līgavu dizaineru pašreizējo apsēstību ar šo klasisko elementu - banti. Bantes, protams, ir līgavas tēlam raksturīgas detaļas jau gadiem, taču šajā sezonā tās ir visur — jo lielākas, jo labāk. Muguras bantes piešķir jauninājumu pat visklasiskākajam siluetam, savukārt, pufīgas piedurknes paceļ tendenci nākamajā līmenī. Ja lielas bantes nav piemērots jums, varat izvēlēties tās kā smalkākas svārku daļas detaļas (mums patika mirdzošās, ko redzējām Honor).

7. Dziļš kakla izgriezums vai korsete bez lencēm

Lai gan garas piedurknes un pufīgas piedurknes bija populāras jau vairākus gadus, siluets bez lencēm ir atgriezies — ar vēl kādu 2000. gadu iedvesmotu garšu, protams. Sākotnēji populāri agrīnajos gados, korsetes ņieburi ar kontūrētu kakla izgriezumu atkal ir TOPĀ. šis glaimojošais stils izceļ dekoltē, kaklu un plecus, un sniedz lielāku atbalstu nekā taisns kakla izgriezums bez lencītēm, ja jums ir lielākas krūtis. Un, lai gan šī 2023. gada kāzu kleitu tendence ir pagātnes atbalss, izgriezumi bez lencītēm ir piemēroti gandrīz jebkuram kāzu kleitas siluetam: klasisks ar smagnēju satīnu, romantisks ar caurspīdīgu tillu vai moderns ar pieguļošu krepu.

8. Dažādi līmeņi

Ja TikTok mums kaut ko ir iemācījis, tas ir tas, ka 2000. gadu tendences ir atgriezušās gan ielu apģērbā, gan kāzu apģērbā. Kāzu kleita ar šo unikālo apakšmalu ir labākā no abām pasaulēm, piedāvājot formālu garāka tērpa sajūtu un iespēju demonstrēt kāzu kurpes un jūsu skaistās kājas. Turklāt, ja jūs meklējat divus kāzu izskatus vienā, ir pieejamas arī jaunākās versijas: daudzām ir virssvārki, kurus varat noņemt, lai zem tiem atklātu minikleitu.

9. Balles kleitas

Dažreiz vairāk ir vairāk. Lai gan mūsu radarā joprojām ir slip kleitas (vairāk par šo tendenci zemāk), Ņujorkas līgavu modes nedēļā visus pārņēma arī maksimālistiskas balles kleitas. šīs līgavas modes maiņas iemesls? Līdz ar lielāku kāzu atgriešanos nāk tikpat izsmalcināti silueti. Katrā kolekcijā parādījās balles kleitas ar ļoti kupliem svārkiem, dekadentiem audumiem un krellēm. Ja vēlaties savu kāzu dienas izskatu padarīt greznu un izcilu, apsveriet iespēju šim apjomīgajam siluetam dot iespēju.

Kleitas: VIKTOR & ROLF

10. Slip kleitas

Kerolīnas Besetes Kenedijas ikoniskā kāzu stila ietekmē 90. gadu līgavas tēls bija saistītas ar gludo un eleganto slip kleitu stilu. Kā norāda nosaukums, šis slaidais siluets atgādina slīdošas līnijas, tam ir tievas lencītes un parasti tas ir izgatavots no smalka zīda vai mežģīņu auduma. šis it kā pieticīgais stils šobrīd piedzīvo līgavu modes atdzimšanu gan kā kāzu kleitu, gan līgavas māsu kleitu variants. šis apakšveļas iedvesmotais izskats vislabāk sader ar siksniņsandalēm un smalkām rotaslietām. Vai esat izvēlējusies apjomīgāku kāzu kleitu savai ceremonijai? Slip kleita ir arī lieliska iespēja citiem ar kāzām saistītiem pasākumiem, piemēram, jūsu kāzu mēģinājuma vakariņām vai ballītei pēc kāzām.

Kleitas meklē šeit: VAKARKLEITAS / KĀZU KLEITAS

Raksta autors: Imidža Klase / www.imidza-klase.lv

Citi Raksti